Inspelningarna för Svenska Hollywoodfruar pausas

Inspelningarna för Svenska Hollywoodfruar har pausats efter 10 framgångsrika år. Till tidningen Aftonbladet berättar Susanne Nylénom beslutet

Det var ett ganska naturligt beslut. Förra säsongen firade Svenska Hollywoodfruar tio år och det var naturligt att trycka på pausknappen. Jag tror många program mår bra av att pausas och så får man se hur man tar det vidare.

Gunilla Persson säger till tidningen att hon saknar att filma och Maria Montazami tycker att det var lite väl onödigt att lägga ner serien nu.

Elena Belle som förlorade sin make och sin svärfar samma vecka har inte kommenterat men jag antar att produktionsbolaget bakom Svenska Hollywoodfruar hade velat dokumentera tiden efter hennes makes och svärfaderns bortgång inklusive minnestund och kommande flytt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!