Isabella Löwengrip – jag litade blint på mina partners och dubbelcheckade inte

Isabella Löwengrip brukar sällan kommentera alla rykten och skriverier som sprids om henne.

Denna gång gör hon dock det angående en fällning av RO i ett ärende där hon fälls för att skrivit ett blogginlägg där hon påstår att kläderna från Ellos och Stylein var gjorda av något helt annat än vad som var fakta.

Det dröjde bra länge innan Ellos gick ut med vad kläderna egentligen var tillverkade av och företaget kunde när som helst kunnat kontakta Isabella för att rätta till uppgifterna.

Isabella hävdar i sitt Instagraminlägg att hon litade på vad Ellos hade sagt till henne. Hon kommer vara mer noggrann med vad hennes partners säger i framtiden skriver hon i sitt inlägg.

I dagens tidningar kan man läsa att jag har ljugit för mina följare och vilselett de genom ett samarbete med två svenska modebolag.

Jag har skrivit i ett inlägg att det är silkesplagg men istället var det polyamid och viskos. Även att Kashmirtröjorna bara innehöll fem procent Kashmir.

Jag fick informationen från klädbolagen skickad till mig och det var samma som jag publicerade i mina kanaler.

Självklart är det mitt ansvar att alltid försäkra mig om att det jag står bakom är korrekt men det väg fallet litade jag blint på mina parters och dubbelcheckade inte.

Jag är ledsen för att kunder har köpt plagg som inte är vad det är och kommer vara med noggrann med vad mina partners säger i framtiden

Isabella Löwengrip gick in i Stylein som investerare via Nordic Tech House 2018. Och 2019 lämnade hon Nordic Tech House inklusive Stylein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!