Lisa Anckarman + Henrik Borg = Sant

Lisa Anckarman presenterar nya pojkvännen i sin senaste Youtubevideo. Hon berättar att efter det senaste förhållandet som tog slut i januari ville hon inte träffa någon ny på ett tag.

Men efter lite pepptalk från vännen tog hon mod till sig och kontaktade den 26-årige norska Ex on the beach deltagaren Henrik Elvejord Borg på Instagram DM.

Efter många meddelanden flyttade paret över till Facetime och därefter så beställde Lisa en flygbiljett till Henrik så han kunde åka och hälsa på Lisa i Sverige. Han flög över till Sverige och paret har även gjort en resa till Marocko tillsammans.

Henrik Elvejord Borg berättar att Lisa är en tjej som kom in i hans liv vid en tidpunkt när saker och ting såg mörkt ut.

Framtidsutsikten såg inte ljus ut. Hon är den mest underbara personen jag har mött i hela mitt liv. Hon har gjort att jag för första gången i mitt liv tänkt på att bli vuxen. Och den tanken har inte slagit mig tidigare i livet.

Hon har gjort att jag har tagit ansvar, tränar varje dag och lever ett liv jag vill leva. Hon gör mig helt enkelt till en bättre person och nu har jag kommit fram till att jag vill vara med henne hela tiden.

YouTube player

Lisa Anckarman är en influencer, stylist, programledare med mera. Hennes video om tsunamin  har setts av 6,5 miljoner tittare på Youtube.

Alla screenshots: lisaanckarman/youtube, dagbladet.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!