27 miljoner i vinst för Bianca Ingrosso AB

Det går bra nu för Bianca Ingrossos ekonomi. Svenska Dagbladet (betalartikel)har begärt ut årsredovisningen för Bianca Ingrosso AB och kan nu genom Expressen berätta att 2019 drog bolaget in 34 miljoner kronor och vinsten blev hela 27 miljoner kronor.

2018 drog bolaget in ”endast” 17,4 miljoner. Det mesta ser ut att komma från olika TV-produktioner så som Talang och Wahlgrens värld bland annat och hennes samarbeten på Instagram och på Youtube lär generera en hel del intäkter.

Resultatsiffror för sminkmärket Caia redovisas av bolaget Beauty Icons AB som inte har lämnat in sin årsredovisning för 2019 än.

Alla screenshots: biancaingrosso/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!