Alexander Bard – Jag är en amatörbög

Martin Björk intervjuar Alexander Bard som berättar att han har försökt få Martin att ställa upp på trekant för det kunde bli ”Du och jag och en brud… Det är matchande perfektioner. Det är ett klart plus där. Jag tror att vi skulle vara livsfarliga ihop” säger Alexander och när Martin säger att ”du slänger ändå i en tjej i leken. Det är inte bara du och jag då?” så utbrister Alexander ” Nej! Det är bögigt.

Det är för bögigt. Det har jag svårt med. Jag är en amatörbög. Jag har försökt att böga men jag är för dålig på det. Jag bor med män men gillar att ligga med kvinnor.

Det kan ju hända att en dam vill ha service av två gentlemän och självklart kan vi ställa upp på den servicen” berättar Alexander om sin manliga vän som han bor ihop med. ”Man vill ju vara generös.”

Alexander håller en liten raggskola för dem som är på Tinder.

”Ragga aldrig på folk som flinar. De är garanterad pisstråkiga, nervösa och vill vara till lags. Coola människor flinar inte. Det är coola människor du vill hänga med och ligga med så svara aldrig på någon som flinar på bild. Det ser så jäkla tillgjort ut. Det ser ut som en amerikansk frikyrka när någon ler på bild.” säger Alexander och när Martin inte håller med om det så tycker Alexander att ”Då får du ta hand om alla brudar som flinar så tar jag hand om brudarna som ser coola ut istället. Jag byter inte med dig i alla fall.”

Alla screenshots: martinbjork/youtube

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!