Alexandra Nilsson intervjuas av P4 Extra

Alexandra Nilsson intervjuades igår i P4 Extra – Gästen om hennes beslut om att lägga ner bloggen. ”Det värmer hjärtat att många har hört av sig om att de kommer att sakna bloggen” säger Alexandra.

”Om jag hade förstått att mina känslor skulle användas mot mig så hade inte jag delat med mig så mycket. Jag, Blondinbella och Kenza startade bloggandet.

Kenza fick rollen som den söta oskyldiga flickan, Blondinbella blev tjejen som kom från en rik familj och då blev rollen över som den elaka, svartsjuka, galna tjejen” säger Alexandra. 

”Då jag inte hade så mycket för mig i livet så tog jag den rollen utan att veta bättre. Jag blev Kissie. Jag var inte Kissie. Det är media som hjälpte mig att skapa denna figur som aldrig riktigt fanns. Det hade varit spännande att veta hur jag hade blivit utan de här femton åren. Jag tror att jag hade varit en mycket lugnare människa.”

Alexandra beskriver hur media tog kontakt med henne och provocerade fram ett utbrott för att därefter klippa och klistra så att Alexandra framstod på ett dåligt sätt.

Hon använder nuförtiden Youtube för att visa folk vem hon faktiskt är. Hon vill ta tillbaka kontrollen nu i vuxen ålder för att sedan lämna branschen för gott.

Det är även svårare för media att skriva vinklade artiklar om Alexandra när det framstår tydligt på Youtube att vissa saker har sagts med glimten i ögat. 

Alexandra tror att det är till stora delar tack vare influencers att företagen satsar på veganska produkter då influencers målgrupp accepterar ingenting annat. Och det är där makten ligger. 

FLER INLÄGG OM ALEXANDRA: Alexandra Nilsson

Alla screenshots: alexandranilsson/instagram, sr.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!