Alexandra Nilsson – Anna Book blev en exorcist

Alexandra Nilsson har hittat saker som hon har gjort under sin influencerkarriär och som hon nu  ångrar.

Hon ångrar att hon släppte kollagenpulvret eftersom hon inte brinner för det. Hon promotade pulvret som kom i tre olika smaker dels för att hennes väns gamla klasskompis har företaget som tillverkar pulvret och dels med målet att arbeta med hudvård som hon är mycket mer intresserad av.

Löftet var från företaget bakom pulvret att efter att kollagenpulvret hade släppts så skulle det komma ett hudvårdsmärke,  vilket aldrig skedde. Efter diverse bortförklaringar så fick Alexandra nog och sade upp samarbetet med företaget.

Alexandra ångrar att hon lät en tidning följa med på hennes bröstoperation strax efter hennes 18-årsdag. Hon hade inte råd att bekosta operationen själv utan tidningen betalade operationen mot att de fick ta bilder och intervjua Alexandra.

Det togs bilder när hon låg drogad inför operationen och hon ångrar bilderna då de spreds överallt på nätet och hon ångrar intervjun då hon skulle aldrig göra så idag. Hon tycker att det var smaklöst och hon ångrar att hon inte väntade och sparade ihop pengarna istället.

En till sak som Alexandra ångrar är Aftonbladets Spökspecial som hon medverkade i tillsammans med Samir Badran och Anna Book. ”Det var den mest konstiga upplevelsen som jag har varit med om. Det var fruktansvärt påfrestande för att både Anna Book och Samir är två  v ä l d i g t  färgstarka karaktärer” konstaterar Alexandra och lägger till att ”sedan så var hela programmet bull shit.”

”Jag tror inte ett dugg på det övernaturliga men det gjorde både Anna Book och Samir. Anna Book blev plötsligt exorcisten och sedan vill Samir ha uppmärksamhet och han tog över spöket från Anna Book.”

Alexandra fortsätter med att berätta att ”Anna Book grät väldigt många gånger. Och jag fick alldeles för lite betalt för besväret. Hade jag kunnat spolat tillbaka tiden så hade jag i alla fall femdubblat min ersättning. Annars borde jag aldrig ha gjort det. Jag och Samir bråkade så mycket.” 

Alexandra ångrar att hon brukade retuschera sina bilder. Det berodde enligt henne på att hon var extremt osäker. ”När jag växte upp så fick jag stå emot så extremt mycket hat. Antigen var jag för fet eller så var jag för smal. För platt eller för musklig eller så hade jag en för stor näsa. Jag önskar att jag hade varit starkare i mig själv och kunnat stå mot allt hat och kört mitt race men jag var inte stark nog. Mitt psyke pallade inte det så därför gjorde jag det.”

”Jag klankar inte ner på mitt yngre jag. Det var inte så lätt. Det är lätt att säga utifrån att du borde bara ha stått på dig själv. Du borde ha sagt fuck you till dina haters. Det är inte så lätt när man är en känslig tonåring.” Hon tycker även att det är synd att hon var så dålig på att retuschera sina bilder och hon förstår inte hur hon tänkte. 

YouTube player

Alla screenshots: alexandranilsson/aftonbladet/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!