Isabella Löwengrip – Hela livet är sport och tävlan

I det nya avsnittet av ”Isabella söker Sheila” berättar Isabella Löwengrip att efter sin ECT-behandling tidigare i år var hon ordinerad ett års rehab och fick inte jobba. Men redan i mars var hon beredd på att starta ett företag med ett eget golfmärke med tillhörande kläder och hon skulle anordna golfresor överallt i Europa.

I höst hade hon planerat en golfresa till Portugal för sina följare. Hon skulle även satsa på paddel som är stort just nu. Hon hade planer på att ta plats i olika styrelser.

Pojkvännen Paul tyckte att hon skulle ta det lugnt eftersom hon inte hade tillfrisknat än och behövde ta det lugnt. Han tyckte att hon skulle vänta till efter sommaren med sina planer på framtiden. Hon hade inte själv känt att det var dags att ta det lugnt om inte Paul hade sagt till henne.

Isabella har nu tid och råd att vara hemma i ett år utan att behöva jobba vilket känns lyxigt men en del av henne känner sig besviken över att hon inte gör någonting.

Hon tycker om sig själv bäst när hon presterar eftersom hennes självkänsla sitter i prestationen så just nu känner hon sig misslyckad. Den känslan tynger och det gör att hon flyr till en massa härliga semestrar och låtsas att det inte finns en vardag.

Men då vardagen blir mycket tuffare när hon kommer tillbaka, så förväntar hon sig en depression, för när hösten kommer med alla rutiner så sitter hon utan jobb.

Hennes stora känsla just nu är alltså att hon är misslyckad och att hon flyr men egentligen så vet hon att hon är i en tid och situation där hon ska fundera på vem hon är och vad hon tycker om.

Hennes tidigare liv har varit extremt inrutat men nu gillar hon att ta dagen som den kommer. Nu vill hon ha det så spontant som möjligt. Hon tror att det är konsekvensen av hennes tidigare liv.

Hon kommer ändå att sätta upp några rutiner för hösten som innebär mycket träning och resor under de barnfria veckorna. Tokyo är ett av resmålen för Isabella i höst.

I slutet av podden berättar Isabella att hon har haft 2 panikångestattacker på tre dagar under sin resa i Italien men att Paul har hållit om henne vilket har lindrat attackerna.

Screenshot: isabellasokersheila/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!