My name is Bond – Paul Bond

Pojkvännen Paul kan nu tänka sig en framtid som sambo i Isabella Löwengrips hus. Men bara om det går att sätta ett tak över poolen så att han kan simma runt där även efter sommaren och fotografera sina bubblor.

För Isabella skapar det eventuella samboboendet i Hersby ett litet problem då det inte riktigt finns plats för Paul. Hans konst är dock mer än välkommet.

Det finns dock ett gästrum i källaren och där finns det plats för pojkvännen och hans saker. Vad Paul tycker om just det går det inte att utröna vid lyssning av det nya poddavsnittet av Isabella söker Sheila.

YouTube player

Ett mycket större problem som faktiskt kan vara det som välter hela relationen mellan de tu är Pauls lätt sunkiga värdering om blöjbyten på de eventuella barn som kommer. Enligt Isabella påstår Paul att ingen man i hans släkt har bytt blöjor på sina barn. Det är inte manligt enligt Paul.

Diskussionen som har pågått i dagar resulterade till och med i ett telefonsamtal till Pauls bror som har barn. Det visade sig att han har enligt egna ord bytt blöjor på sina barn sedan dag ett.

Men Paul hänvisar till James Agent 007 Bond som definitivt inte skulle ställa sig att byta blöjor på sina barn. När Isabella hänvisar till Pierre Brosnan att han byter blöjor så hänvisar Paul till Roger Moore som sin förebild som blöjbytesnekare.

Om någon är intresserad så finns det en tjänst ledig som trädgårdsmästare hos Isabella. 

Alla screenshots: isabellalowengrip/paulsundvikart/instagram

One comment

  1. Är det någon som vet vem som modererar Isabella-bloggens kommentarsfält och andra sociala medier åt henne? Det har nämligen förvånat mig länge att väldigt många grova förnedrande kommentarer om Isabella och barnen släpps igenom i bloggen, medan många positiva kommentarer som tar Bella och barnen i försvar raderas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!