Paow dissar Antonija Mandir

Paow tycker till om Antonija Mandir och Joakim Lundell på Instastory.

Hon har inte så mycket övers till Antonija som enligt Paow först var kompis med Paow. Antonija till och med åkte till Thailand för att träffa Paow för att bara sex månader senare dissa henne.

Hon publicerar två bilder ur Antonija Mandirs story där Antonija uttrycker sin avsky mot Joakim Lundell med orden ”Jag kräks” och ”Att folk ser upp till honom WOW”. För att sedan ett par år senare hylla honom för vinsten i Kristallen.

Antonija är som bekant en av programledarna för Splash, ett jobb som hon fick efter att ha kontaktat Joakim och bett om det.

Joakim Lundell spraymålade Danjal med svart färg för att Danjal ska kunna spela apa i en video som gjordes 2018. Det blev en skandal av det då Joakim anklagades för skapa ett ”black face”.

Joakim Lundell gick senare ut på Instastory och bad om ursäkt. ”Jag säger det här också så ingen kan missa det! Jag ber om ursäkt för våran okunskap kring blackface och till alla människor som tog illa vid sig av detta!”.

Paow förklarar på sin Instastory att hon är trött på att höra kommentarer om att hon är trettio och gammal. Har hon inget jobb att gå till?

Hon säger att hon är 26 och sociala medier är hennes jobb. Dessutom så är det inte hon som har sökt sig till dokusåpor  utan hon har blivit kontaktad varje gång.

”Jag har inte i hela mitt liv sökt mig till ett TV-program utan jag är så pass intressant att de frågar mig om det” säger Paow och fortsätter med att berätta ”Och nej, jag gillar inte 12-åringar. Mitt ex är 20 så vi kan bara släppa det där.”

Hon skriver även att hon och Joakim Lundell är vänner igen sedan fyra år tillbaka då Joakim bad henne om ursäkt.

Även Nemo hängde ut henne vilket Paow och Nemo pratade om i Nemos podd och som jag har skrivit om HÄR. Paow i sin tur hänger ut i samma podd några kändiskillar som hon har haft sex med.

Alla screenshots: kattpaow/instagram, youtube/jocke&jonna, podcast nemo möter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!