Splash hinderbana

Det är inte billigt att hyra en hinderbana om man inte råkar heta Joakim Lundell och få sannolikt det hela sponsrat. 350 meters Megatrack kostar 70 000 kronor per dag och ska det vara personal som sätter ihop det hela kostar det 375 kronor per timme. Banan finns att få i olika längder och olika aktörer äger varsina 50 meters bitar av banan för att sedan samarbeta med varandra vid behov. 

Samarbetspartnern Aktivitetshyra.se får en enorm exponering i sociala medier och press just nu och ännu mer när programmet Splash börjar sändas på Youtube om ett par veckor för att sedan med en veckas fördröjning även sändas på Dplay. I flera Instagraminlägg och i stories har företagsnamnet exponerats utan att inläggen har varit reklammärkta men det är väl något som händer i influencervärlden då och då.

Den här grejen heter Wipe out alias Last man standing och kostar i sammanhanget moderata 5196 kronor per dag så den skulle man kunna hyra till ett större barnkalas exempelvis.

Alla bilder: aktivitetshyra.se

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!