Bianca X Nelly – första egna kollektion

Bianca Ingrosso släpper sin första egna kollektion med Nelly.com på måndag och för att fira det så fick ett antal utvalda influencers ett bud med champagne och vodkapasta för att alla kunde ha ett distansreleasemiddag tillsammans klockan 19:00. Alla inbjudna lade upp sina Instastories när de fick sitt bud. Här nedan bara tre av dem.

Se alla kläderna i denna otroligt snygga video.

YouTube player

”Nelly.com och Bianca delar stil och kollektionen är verkligen klassiska Nelly-plagg med en tydlig Bianca-twist. Bianca har varit en stilambassadör för oss under lång tid och hennes sätt att bära plagg och matcha går helt i linje med vår övriga kollektion.

Bianca är väldigt duktig på färgskalor och att jobba med olika material för att skapa en dynamik. Det är en väldigt fin och välarbetad kollektion som vi är stolta över att lansera tillsammans med Bianca” säger Madeleine von Schedvin, Designchef på Nelly.com.

Alla screenshots: biancaingrosso/instagram, nelly.com

One comment

  1. Beställde oversized hoodien, sååå fiiin, både i kvalite och utformningen på den. Allt som jag har önskat i en hoodie men inte hittat. 👌👌👌👌👌👌

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!