Exonphspoilerse – Det är där det händer

Det allvetande Instagramkontot Exonphspoilerse skriver på Instastory att Joakim Lundell fick betala hela 43 750 kronor för att återställa de korrupta Splashfilerna. Snabba de var på företaget att skicka fakturan med tanke på att jobbet inte är klart än utan Joakim & CO väntar på att fler filer återställs av företaget i Stockholm. Men men… Exonphspoilerse brukar ha rätt.

Dessvärre så verkar det vara strul mellan Vanessa Elie som har kontot och Amelia Silowa som poddar med henne i podden ”Vi avslöjar allt.” Vanessa har slutat att följa Amelia på Instagram och orsaken ska vara att Amelia använde en Cardilåt i sin story.

Amelia i sin tur publicerar detta på sin story.

Vi får väl hålla tummarna att tjejerna ska bli sams igen!

Alla screenshots: exonphspoilerse/instagram, ameliasilowa/instagram, nessaelie/instagram, cardib/facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!