Paow fixar till sitt komplex

Paulina Danielsson det vill säga Paow är ju en av de ur-influencers som har hållit sig kvar länge inom sociala medier. Hon har inte varit särskilt aktiv med sitt bloggande som hon började sin karriär med utan hennes stora arena är Instagram och dess Story. 

Hon säger rakt av vad hon tycker om sina gamla och nya kollegor och skapar på det sätt rubriker både på gott och ont. Folk som vill dra lyssnare till sina poddar eller andra kanaler vill gärna förfasas lite extra över Paow för skapa trafik till sig.

Den nyblivna 27-åringen gör ofta samarbeten med  olika företag inom plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar. Hon har nu tagit sig till Turkiet för att slipa ner sina egna tänder och för att ersätta dem med fasader.

Jag får tandvärk bara jag ser hennes story men förstår även varför hon väljer att fixa sina tänder. Hon säger själv i bloggen att hon har haft komplex för sina tänder i hela sitt liv. 

Paow är ofta med i olika TV-produktioner där de deltagande personerna är unga, brunbrända och snygga. Kanske är inte någon av dem är snygga på ett naturligt sätt utan jag tror faktiskt att de flesta av dem har en och annan reservdel och påfyllning av olika kemikalier i valda delar av kroppen. 

Alla screenshots: kattpaow/instagram, paow.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!