Splash – Semifinal ett

Nu har det äntligen publicerats semifinal ett i Youtubeserien Splash. I den första semifinalen tävlar kämpar som kom vidare från sina kvartsfinaler med snabbast möjliga tid.

Dessutom tävlar ett Wildcard som idag är Ida Asperud som fick börja hela Splashtävlingens kvartsfinaler och hade därmed sämst koll hur banan skulle genomföras på bästa sätt. De tävlanden är Oscar Dewoon, Joen Benudiktsson, Ida Asperud, Karaktärer, Vlad Reiser, Ben Mitkus och Josephine Qvist.

Killarna hade ett fysiskt övertag i kvartsfinalerna och därför kommer de att att möta två stycken gladiatorer som gör allt för att stoppa dem. Wipe out-snurran har krympt och dessutom snurrar den åt fel håll nu med ökad hastighet.

Nätet där många fastnade med sina hjälmkameror är borta och har ersatts av balansgång istället. Tjejerna har bara två koner på halkbanan istället för killarnas fem.

Det var väldigt bra tider även denna gång. Men Joen Benudiktsson fick avbryta tävlingen för en stund då han fick en skada i armen och fick undersökas av sjukvårdare. Han kunde till slut fortsätta tävlingen men fick först 5 sekunders tillägg och sedan ytterligare fem sekunder på det.

Ben Mitkus avbröt tävlingen helt då han fick en obehaglig hjärtklappning och enligt honom har han problem med hjärtat sedan tidigare. Även i kvartsfinalen fick han gå en sträcka istället för att springa på grund av känningar i hjärtat. Laddar inte videon se den HÄR.

YouTube player

Alla screenshots: jocke och jonna/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!