Desirée Nilsson – Fastighetsmäklare

Desirée Nilsson är nu en färdigutbildad mäklare efter att ha studerat i tre år. Dessie är för er som inte vet en av de stora influencers som gjorde bloggandet till ett yrke. Hon är även en av de stora influencers som fick utstå en massa näthat och hon valde tillslut att studera istället för att vara offentlig. Grattis och välkämpat Dessie!

Jag kan knappt fatta det själv. Men nu äntligen efter 3 års studier är jag äntligen mål. Dagen jag knappt trodde skulle komma. Jag har kämpat något så ofantligt för att komma hit, för inte bara har det varit svårt med studierna men livet kom även emellan. Men jag är SÅ GLAD att jag aldrig gav upp. Jag är så glad att jag trodde på mig själv och fann styrkan även i mörkret, för det lönade sig.

För.. jag har tagit EXAMEN! JAG ÄR KLAR MED STUDIERNA! JAG ÄR NU REGISTRERAD FASTIGHETSMÄKLARE!!!! ÄNTLIGEN!!!

Screenshot: nilssondesiree/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *