Find Your Way Home – Klara Almström & Joakim Lundell

Joakim Lundells låt ”Find Your Way Home” som sjungs av Klara Almström gick direkt upp på Spotifys Sverige Top 50-lista efter släpp. En fantastisk låt och vilken röst hon har, Klara!

Än så länge finns det bara en ljudfil uppladdat på Youtube som kan lyssnas på om du inte har Spotify. Joakim Lundell berättar på Instagram att han har hittat tillbaka till att göra musik och jag kan bara konstatera att det gjorde han med bravur!

Det betyder otroligt mycket att ha hittat tillbaka till att göra musik från hjärtat och texter som betyder något och är en stor bit ur mitt liv. Denna låt är ett budskap från mig idag till den förlorade personen jag var för 10 år sedan.

Alla screenshots: joakimlundell/instagram, klaraalmstrom/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!