Jan Emanuels Eriksgata i media

En skulle nästan kunna tro att Jan Emanuel Johansson har anlitat en PR-byrå med en mötesbokare eftersom han på ett par veckor har hunnit intervjuas i flera olika sammanhang publicerade både på Youtube och i olika poddar. Och några tidningsartiklar på det. Och TV4. Och en paneldiskussion.

Mest trafik bortsett från tidningsartiklarna har JLCs video Lever en dag som Sveriges rikaste sosse dragit. Det är en väldigt populär video vars räkneverk kommer att stanna på drygt en miljon. Igår släpptes även Martin Björks video Jan Emanuel: Därför köper jag klockor för miljoner

Idag gästar han JLCs podd Mellan himmel och jord där han berättar om sin tid som ungdomsbrottsling. ”Jag var en fantastiskt skicklig snattare redan vid 10-års ålder” berättar han i podden. Den är värd att lyssnas på speciellt om du tror att han bara flashar runt i Lambos utan registreringsskylt med en klocka värd 3 miljoner runt handleden.

Alla screenshots: jlc, janemanuels/instagram, martinbjork/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!