Följarna är missnöjda med Biancas nya videoklippare

Bianca Ingrossos klippare Linn Moberg har slutat och i sin story gick Bianca ut och efterlyste en ny person som kunde ta sig an hennes Youtubeklipp.

Nu har Bianca publicerat en video redigerat av en ny klippare och det tas inte alls väl emot av hennes följare. Hennes nya klippare Elin Nylund har enligt kommentarsfältet inte lyckats väl med sitt arbete:

-”Jättejobbig video med olika ljud och effekter?!” 

-”Ny musik i varje klipp, föredrar som du hade innan, när det var ”tystare” i bakgrunden, superstörande med 100 låtar i videon.”

-”Din nya klippare känns inte så Bianca.”

-”Konstruktiv kritik till din nya klippare: tagga ner lite med effekterna och klippningen kanske? den här klippningen känns inte aom Bianca.. Korta klipp, för mycket inzoomningar där det egentligen inte ska vara det och för konstiga effekter.”

-”Har du en ny klippare? Kändes som att det var väldigt mycket ljud och klipp som störde och lite sånt! Menar inget illa alls men personligen tyckte jag att det var lite distraherande.”

Det kan förhoppningsvis vara så att Bianca bara testar denna klippare för att även testa andra personer för bästa resultat. Elin klipper även Margaux Dietz videor, vilket kommer fram i kommentarsfältet: 

-”Älskar dina vloggar, men det är synd att du och Margaux nu har samma klippare. Ni har haft två helt olika uttryck, båda fantastiska på sitt sätt. Att du nu får samma som Margaux gör att det inte känns lika äkta, mer påklistrat.”

YouTube player

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!