Lisa Anckarman vs Eskil Grahn

Det pågår drama mellan Lisa Anckarman och Eskil Grahn. I sin podd ”Lika Olika” berättar Lisa Anckarman (start 28:50) om en av henne icke namngiven influencer som hon stylade för ett antal månader sedan.

Jag vet att det var för Eskil Grahns Youtubekanal som stylingen gjordes då det gjordes en sminkvideo (som nu är borttaget) där Lisa skrattar åt det faktumet att Youtube inte tog bort hennes tsunamivideo där hon visade döda människor. Hon skrattar i sminkvideon och säger att ”jag tjänar pengar på döda människor” och Eskil använde ”Lisa Anckarman skryter och tjänar pengar på döda… (Sminkar Lisa)” som titeln i sin video. Även Lisas tsunamivideo är borttagen. Senare bytte Eskil titeln till ”Jag sminkar Lisa Anckarman”.

Nu anser Lisa att influencern (Eskil) borde ha tagit ner sin sminkvideo då hon fick väldigt mycket skit för att hon skrattade åt det faktumet att hon tjänade pengar på att visa döda människor i sin video. Hon läser upp en lång text i podden i syfte om att (antagligen) få folk att lägga fokus på Eskil i stället som i sin tur ger tillbaka på Tiktok och anser att problemet ligger hos Lisa.

Här nedan kan du se Eskils Tiktokvideo utan att ha Tiktok-konto. 

@eskilgrahn

Lisa Anckarman… GÖR OM GÖR RÄTT!!!!

♬ originalljud – eskilgrahn

Delen om Eskil börjar 28:50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!