Phillipe Cohen säljer sin lägenhet

Phillipe Cohen kommer att flytta från sin 2:a på Östermalmsgatan 81 i Stockholm. Vart han tar vägen är än så länge oklart men han kommer antagligen inte flytta ihop med Bianca Ingrosso. Som köpte sin lägenhet i samma kvarter bara några portar bort. Den som köper Phillipes lägenhet kommer alltså dela tvättstuga med Bianca!

Lägenheten på 41 m² annonserades för 4 395 00 kronor med en månadsavgift på 1 658 kronor. Efter bara två dagar togs denna lägenhet, som är belägen i bottenvåning av fastigheten, bort och det brukar bara innebära två saker. Att den är redan såld eller att säljaren har valt att avvakta med försäljningen.

Alla screenshots: unik.se/instagram, svt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!