Therese Lindgren bor granne med Greta Thunberg

Therese Lindgren hade en livesändning på Instagram och till den bjöd hon sin vän Lisette Alfredsson.

I liven kom det fram att skolan där Therese ska gå sin distansutbildning för att bli en make up-artist heter Glossgods Academy. Det finns fyra olika utbildningar att välja mellan. Vilken utbildning som Therese har valt är oklart men priserna ligger mellan 21 000 – 55 000 kronor. Hon fick en förfrågan om att samarbeta med skolan och det veganska sminkmärket Glossgods men hon tackade nej till det för att kunna vara rättvis i sin bedömning av utbildningen.  

En ständigt pågående diskussion är Thereses utseendeförändring jämfört med hur hon såg ut i de tidigare Youtubevideos. Någon undrar vad hon har gjort med tänderna och hon berättar att hon har fasader på två av sina sidoframtänder och har haft en tandställning och en räls på insidan av tänderna och att hon har blekt dem. Hon har inte fillers i sina läppar. 

Greta Thunberg bor två våningar ovanför Thereses lägenhet men Therese har inte träffat henne utan bara sett Gretas mamma och syster i trapphuset.

Therese ska börja sälja egna Instagramfilter i slutet av januari till priset av 10 kronor.

Lisette presenterade sin nya pojkvän som kommer från Brasilien men har bott i Litauen. För att kunna kommunicera med honom utan att tala engelska så lär hon sig nu portugisiska via DuoLingo.

Hon kommer att släppa en ny video snart på Youtube och denna gång ska hon testa om sperma verkligen är så bra för huden som vissa (män) påstår. Hon håller på att samla en del undersökningsmaterial som just nu förvaras i en burk i kylen. Den som har donerat detta material har inte fått äta kött, socker ej heller fått dricka alkohol för bästa resultat.

Lisette börjar en konstutbildning i januari och i Instagramfilmen nedan så packar hon upp allt kursmaterial som hon har köpt.

Alla screenshots: therese/instagram, gretathunberg/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!