Caias nya kontor

Bianca Ingrossos sminkmärke Caia kommer att flytta till större lokaler i oktober. Den 700 m² stora lokalen högst upp i huset kommer att rymma många fler anställda än tidigare och Caia Cosmetics har valt att ha en egen fotostudio på 150 m² där content kan skapas in-the-house vilket är både kostnads- och tidseffektivt. Hela kontorslandskapet kommer att designas så att det passar Caias varumärke.

”Vårt kontor kommer bli en plats för kreativitet och höga ambitioner som vi hoppas kommer locka många framtida talanger att jobba hos oss” säger Jesper Matsch. Adressen är Biblioteksgatan 29 i Stockholm med utsikt över Humlegården och det Kungliga biblioteket.

Bianca Ingrosso berättar i sin video att kontoret kommer med hjälp av en arkitekt inredas till en ”rosa, frostig, glasig godiskontor. Tänk dig Kalle och chokladfabriken fast pinkish.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!