Klara Tanby ny programledare för Studio Paradise

Ingen är väl bättre lämpad än Klara Elvgren att axla rollen som programledare för Studio Paradise som börjar sändas 14 mars på Viafree/Viaplay. Hon måste ha en rekord på att ha sett flest kändisar nakna! Och det verkar som att hon känner alla som är värda att kännas.

Hennes brun-utan-sol verksamhet Tan by Klara hade en stadig kundkrets, inte bara för att folk gillar att bli bruna utan hon verkar vara supertrevlig. Hon svär som en borstbindare och hon kommer att kunna snacka omkull vilken superdryg PH-kille hur enkelt som helst.

Klaras blomsterbukett verkar dock ha vuxit sig större än sin skugga. Det måste vara en sådan där magisk Instagramvinkel som får allt se större och bättre ut! Om du inte vet vem Klara Tanby är så kan du se henne och hennes house tour på Youtube.

Alla screenshots: tanbyklara/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!