Exonphspoilerse talar ut

OMG! Det är och har varit drama runt Instagramkontot Exonphspoilerse. Om du är intresserad och orkar lyssna så finns det flera avsnitt av podden ”Vi avslöjar allt” där det tas upp händelser och påståenden i detta drama.

Vad som är att det finns flera personer bakom Instagramkontot varav en del absolut vill vara anonyma. Tydligt är att tjejerna runt kontot och folk i kretsen är rätt bra att hugga varandra i ryggen.

Att gå in i Nessas kvarglömda telefon, ta printscreens  och hota med att dela innehållet om det inte skrivs bra saker om denna person är lågt. Falska vänner som spelar upp förtrogna telefonsamtal i högtalaren så att flera utomstående får reda på saker som är privata.

Att lägga ut någons privata telefonnummer på Instastory för att folk ska kunna trakassera Nessa är sjukt. S ska vara Sara Bolay och D är Diana Moseni ifall ni undrar. Det finns även två personer vars namn hålls hemligt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!