Bianca Ingrosso – Man är inte dum bara för att man inte booksmart

Bianca Ingrosso hade en kort Q&A på Instastory och detta är vad hon svarade på vissa av frågorna hon fick av sina följare. Hon beskriver sig som mer kreativt lagd med världens absolut sämsta minne. 

Spelar du en roll i Wahlgrens Värld? Undrar bara hur mycket som är äkta?

Det där är så sjukt för jag kan verkligen inte relatera till folk som spelar en roll framför kameran eller i en karaktär. Jag kan liksom inte vara någon annan än mig själv nar kameran går på. Och det är ju självklart på gott och ont. Men är jag sur, grinig arg, glad, pirrig eller deprimerad den dagen jag filmar så är det det man får av mig liksom. Vi har ALDRIG någonsin omtagningar pil Wallgrens Värld för jag mär fysiskt illa y tanken. Fy fan vad cringe haha! För mig i det en självklarhet att man sig själv till 100% framför kameran men jag har förstått att vissa ligger på en roll som inte är sann. Antingen för att skapa drama eller för att vara bättre än vad man kanske inte är. Men jag står gärna för den jag är än att spela en roll som jag inte kan för.

Att du spelar dum i Wahlgrens Värld?

Hahaha. Det heter MAN BJUDER PÅ SIG SJÄLV! Jag har verkligen o behov av att framstå som smart. Jag anses mycket hellre vara rolig, glad, snäll och härlig att umgås med. Ifall folk vet ifall jag är smart eller ej är sjukt ointressant för mig. Sen är jag också mycket mer kreativt lagd av mig samt världens absolut sämsta minne. Jag har även väldigt svårt att få in information som jag uppfattar som tråkig. Lite typiskt adhd där. Man är inte dum bara för att man inte booksmart.

Är det hard feelings mellan dig och Alice när Lucas jobbar med dig?

Det tror jag absolut inte. Sen jobbar inte Lucas med mig utan han jobbar med Lovisa först och främst och sen utöver det ska han hjälpa oss driva vårt nya bolag ihop.

Screenshots: instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!