Att tjäna pengar på psykisk ohälsa

Youtubern Anjo har skapat en ny dokumentärserie om psykisk ohälsa som heter ”Den osynliga sjukdomen” och hela serien kan ses nu på Voyd för 299:- Det finns fem avsnitt med influencers som berättar sin livshistoria och som delar med sig om sin pykiska ohälsa. Första avsnittet handlar om Anjo för att sedan efterföljas av Bente Fielding, Alexander Rask, Mikael Hallström och Tova Helgesson.

Anjo har beskrivit sin dokumentär ungefär så här: -”Detta är en dokumentär om psykisk ohälsa där ni får ta del av historier som aldrig pratats om offentligt förut. Ni får följa med 5 offentliga personer som både framför och bakom kameran krigat mot psykisk ohälsa under flera år och nu kommer hela historien fram till ytan för första gången någonsin!”

YouTube player

Avsnitten släpps efter jul gratis på Youtube med premiär 3 januari klockan 20:22. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!