Har Kenza inspirerats av Biancas framgångar?

Kenza berättar på Instastory om hennes och Aleks nya varumärke The Every. Det ska släppas snart och hon ville inte säga mer än att de kom på affärsidén när de var i ett badrum. Hon hänvisar alla att gå till The Everys Instagramkonto där det för tillfället finns endast två inlägg. Men ett av inläggen har texten ”Vegan Technology” under bilden som föreställer ett löv på fiffi(?).

The Every är ute nu.

Breakit har luskat fram från Bolagsverket att det ska handla om att “bolaget skall bedriva tillverkning samt försäljning av konsumentartiklar såsom hudvård och hårartiklar via postorder samt internethandel”. Detta får Breakit att undra om Kenza och Aleks har inspirerats av Bianca Ingrossos framgångar.

Alla screenshots: instagram/theeveryofficial/kenzas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!