Isabella Löwengrip – En till Q&A

Ikväll var det Isabella Löwengrips tur att ha en Q&A. Det visade sig att hon har mer skinn på näsan än vad jag trodde men tanke på hur illa det har genom åren skrivits och kommenterats om henne utan att hon har gjort något åt det.

isabellalowengrip_20211221_6
isabellalowengrip_20211221_5

”Byt lås och be honom att dra åt helvete för alltid”. Jag trodde inte att Isabella hade det i sig men jag hade fel. Hon tycker även angående kärlek att ”är det rätt så är det lätt. Är det lätt så är det rätt.” 

Vad hände med din klon?

”Du menar Gabrielle! @gabriellelowengrip Jag fortsatte aldrig med henne. Varje bild skulle kosta runt 5000 kronor och det skulle dröja innan hon kunde göra sponsrade samarbeten. Så ekonomin gick inte ihop. Men det hade varit roligt att komma igäng igen! Jag behöver någon som är proffs på denna typ av bilder. Ni ser ju att hon ser ut som en mix av mig och Schrek…”

Isabella delar även med sig av Odds köttbullerecept som enkelt kan förvandlas till ett veganskt recept. Ersätt med  formbar sojafärs, havregrädde och grönsaksfond. Ägg behövs inte.

isabellalowengrip_20211221_9

1 kilo köttfärs

2 ägg + 1 äggula

1 deciliter grädde

2 stora rivna gullökar

0,5 matsked vitpeppar

0,5 matsked svartpeppar

1 skvätt kryddpeppar

1 matsked kalvfond

1 skvätt soja

Alla screenshots: instagram/isabellalowengrip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *