News & Other stories

Idag var det inte svårt att hitta inlägg att skriva om. Alla influencers verkar vara utvilade sedan julhelgen och kanske extra taggade inför nyårsfesten.

Jag samlade bara några storiesar då sidan hade blivit för tung.

Och raderade Åsa Ingrossos kilometerlånga hyllningstal till Bianca. Den kan läsas på Instagram istället.

Grattis till Oliver Ingrosso som också fyller år idag! 

Joakim Lundell har ett samarbete nu där han lottar ut en Audi så skynda och tävla. Hans dotter Lunabelle bryr sig mer om annat då hon är en utbildad astronaut och är redo för rymden!

Bianca Ingrosso fyller år idag och den närmaste kretsen skriver som sig bör hyllningar på Instastory. 

Lovisa Worge skriver ”Dig älskar jag nästan obehagligt mycket. Du är en av de människorna runt om mig som jag kan prata med exakt allting om. Som jag liksom kan landa hos och alltid säga exakt allting till, varenda liten detalj. Ingenting är konstigt.

Du skulle aldrig döma mig.  Du är en av de som jag litar på in i det sista och när jag frågar dig om råd så får jag alltid de bästa och mest vettiga svaren. Jag kommer alltid att ha din rygg. För mig är du en storasyster. ÄLSKAR DIG ”

Vanessa Lindblad skriver att ”Tänk att jag har fått vara en del av ditt liv sedan du var 20 år. Idag blir du 27! Vår resa har inte alltid varit helt rak men vi står starkare och stadigare än någonsin och lika mycket som jag blir varm i hela mitt hjärta av att se tillbaka på din utveckling som människa, lika varm i hjärtat blir jag av att få vara en del av din resa framåt.

HERREGUD så kul vi har haft och framförallt  så kul vi ska ha tillsammans framåt! Och kom ihåg, när du är på toppen så finns jag med dig, och när du faller så tar jag emot dig. ÄLSKAR DIG”

Desiree Nilsson gläds åt att hon tjänar mycket pengar på att sälja lägenheter. Att hon filmar samtidigt som hon kör bil kommer hon nog aldrig växa ifrån.

Sean Banan kommer nog aldrig bli vuxentråkig!

Isabella Löwengrip är på väg till Thailand och som sig bör för en influencer så är resan sponsrat.

Margareta Grääs karriär i sociala medier går just nu som tåget. 1 miljon likes har hon fått på Tiktok!

Linn Ahlborg kan ha tröttnat lite under sin frågestund. På frågan hur länge hon tror att det kommer att hålla mella henne och pojkvännen Carl så svarar hon ”Ger det max en vecka till”.

Alla screenshots och storiesar från länkade konton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *