Zara Larsson om sin ADHD utredning

”Det är så jävla osexigt att vara 24 år och inte har koll på sitt liv” säger Zara Larsson och fortsätter  ”Att inte kunna ha kontroll på sitt liv. Inte kunna ha kontroll på sina känslor. Jag har en manager och en person som bokar mitt dagliga schema. Jag har världens supportsystem runt om mig. Jag klarar typ inte av så mycket själv. Nu känns det äntligen att jag måste typ ta hjälp.”

Zara beskriver sitt mående som att hon mår bra men att det är upp och ner och hon har väldigt starka känslor. Hon befinner sig just nu i en utredning för ADHD och hon känner att det skulle ha skett för 15 år sedan.

Men hon kan tacka sin starka vilja och trendkänslighet för att hennes största hittar över huvudtaget har släppts. Hon berättar i intervjun med Per Sinding Larsen på SVT att ”Uncover var det ingen som ville släppa. Forget You var det heller ingen som ville släppa. Lush life var det ingen som ville släppa i USA. Symphony – ingen support.” Hon är väldigt glad över att hon har stått på sig och att hon har haft åtminstone några som har kämpat för henne.

Einar skulle öppna Zara Larssons konserter men han mördades bara ett par veckor innan turnen skulle börja. ”För mig var inte Nisse en ganster utan han var bara en ung kille” säger Zara som inte kunde vara med på begravningen då hon var i Göteborg med sin turne.

”Det är så jävla sorgligt för han hade kunnat gå hur långt som helst”. Zara berättar även att Einar hade funderingar på en internationell karriär och att han ringde ofta till Zara för att få hjälp med att uttrycka sig rätt på engelska. 

Screenshots: svt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *