Sticklingkriget är i full gång mellan Bloggbevakning och Lady Dahmer!

Oj, var ska detta sluta? Å, hur ska det gå för våra två krigiska bloggare med var sin arme som för deras talan?

Det lutar lite åt 1-0 till Lady Dahmer som faktiskt är med på barrikaderna och krigar med sin lilla arme av nyfrälsta feminister. Så nyfrälsta att stackarna knappt vet vad feminism innebär egentligen. Att sluta raka sig under armarna och vägra hämta barnen från dagis varje dag är bara en inskolningsdag 1 i Lady Dahmers feministskola.

Bloggbevakningen släpper ut lite bitar av Lady Dahmers exklusiva krukväxt till alla pirayor i sin lilla ankdamm som hungrigt väntar på något att sätta tänderna i . Sedan sätter hon sig vid Google Analytics med miniräknaren i handen och frustar nöjt med sin katt i knät.

Men akta dig CamCam!  Snart sitter Lady Dahmer med Cissi Wallin i morgonsoffan hos TV4 och får proffsråd av Elaine Eksvärd. “Rör inte min blomma!” blir det nya slogan som alla kommer att prata om 2017.

Tyra och Desirè Nilsson skriver en låt tillsammans som heter just “Rör inte min blomma”. Hela Lady Dahmer armen går in på Youtube och tittar så den får hela 566 visningar.

Som motattack spelar CamCam in sju olika kattläten som hon kallar “Min stickling är inte din stickling” i sin lilla hemmastudio.                                                  Den får 200 566 lyssningar på Spotify.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>