Kristers funderingar om Bianca

Bianca Ingrossos bloggs kommentarsfält fylls av mer eller mindre välmenande förslag om vad Bianca borde sysselsätta sig med istället för att vara en framgångsrik influencer. Här kommer ”Kristers” förslag:

Krister skriver:
29 maj, 2017 kl. 19:58

Varför utbildar du ej till ett yrke:
– Sjuksköterska
– Busschaufför
– Förskolelärare
– Flygvärdinna

Eller vad som helst så att du har en yrkesidentitet istället för att bara dra omkring och vara ingenting EGET.

Krister, du pratar om  The Bianca. The One and Only. Vars dator, telefon och kamera alltid kraschar vid utlandsresor. Som behöver ha en driven agent och en minst lika energisk assistent för att sköta det tekniska och praktiska. Ibland är det mamma Pernilla som skriver blogginläggen. Biancas USP ligger i något helt annat än vad Krister & Co verkar ha svårt att förstå. Men det är OK. Det finns en plats för en Krister med här i världen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!