Tyras kontor och butik.

“Känns rätt sjukt att ha investerat i allt som behövs till att kunna öppna en butik. Samt all tid det tagit att göra ordning hela butiken…Tänk att vi liksom haft en fin fullproppad -helt färdig butik i flera månader som bara stått…men det har varit så mkt stora saker i bolaget att det verkligen inte ens funnit tid för mig till att styra upp logistik och det praktiska för att kunna ha butiken öppen. Då förstår ni nog vikten i det jag beskriver, när jag säger att jag haft det mycket… Rätt tragiskt när butiken är så fin och påskostad.”

Det låter som att Tyra behöver omges av vettiga människor och även en ordentlig chef för hennes verksamheter. Är så svårt att hitta folk som kan ta sig an det arbetet? Som är pålitlig och har skinn på näsan för att kunna säga ifrån när det behövs.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *