Kvacksalveri och rännskita!

Fick akut magknip vid poolen. Jag har aldrig knipa mina skinkor så hårt. Jag skakade, kallsvettas. Höll ordagrant på att skita ner mig i bikinin. Vilken syn hade de inte varit??

Fruktansvärt…. Som tur hann jag upp på rummet.

Magdalena Graaf

Magdalena Graaf säljer piller med den mest oanade effekten som hugger som en kobra när du minst anar det. Det kanske bara är jag, men inte vill jag äta piller som ger rännskita! Piller i dubbla mängder dessutom som Doktor Magda föreskriver.

Vart ska jag ta vägen när jag ligger och posar på badstranden och jag blir akut kass i magen? Skita bakom glasskiosken ? I vattnet? I badhandduken? Får jag böter av polisen om jag lägger en bajshög bland badande småbarn? Kan jag skylla på lilla Arne 2 år? Eller Kajsa 4 år att det var minsann hon som sket?

Nej, bäst att hålla sig till apotekets testade produkter med bipacksedel med alla eventuella biverkningar. Det blir billigare också!

Så det är inte bara Magdalena Graaf som vittnar om bajsnödighet utan ett flertal av hennes läsare och kunder har varit med om ett liknande öde.

-Åh vad härligt att se era fina bilder och så skönt att du hann på toan, hehehe!Förvånar mig att du säger att du aldrig mått så bra som nu eller varit så brun, tack vare ”All in one”,måste säga tvärtom, hade en jobbig dag igår med magen och typ sjukdomskänsla, sen fick jag värsta diarren, flera gånger, efter det så lättade allt lite.

I morse bestämde jag mig för att låta bli tabletterna, mår bättre. Mår jag bra i morgon så ska jag ta 1 tablett för att se om det startar igen-”magsjukan”..Kanske det är för ”starkt” för mig med 2 kapslar per dag..Eller så passar de mig inte alls..Vi får se.

-Hahahehehihi! Sitter just nu på hotellrummets toa med värsta racerbajset o läser din blogg (komplimang hörru, bästa som finns att fördriva tiden med).

-Hatar när det händer. Var med om samma nu på Purobeach. Tack gode Gud att toaletten var ledig.

-Jag har köpt dina tabletter så nu hoppas jag på en brun sommar!Ha ha och då menar jag inte brun som i bajs.

Jag har ett förslag på en ersättare till Doktor Magdas laxermedel.  Finns på Lagerhaus för 29:-.

Laxereffekt? Not so much. Blir man brun? Nja, jo, kanske. Om du sitter i solen och äter Skitgott. Varningstext? Allvarligt beroendeframkallande!

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *