Bloggare uppmanar sina läsare att ändra Isabella Löwengrips bokning i SAS och United Airlines bokningssystem

Isabella Löwengrip har publicerat en bild på sin flygbiljett där hon av misstag även visar PNR-numret som ger tillgång till resan i bokningssystemet. Hon befinner sig i Mexico och ska mellanlanda i New York på väg till Sverige.

Kan man numret och namnet på resenären kan man alltså göra ändringar i bokningen vilket Bloggbevakningen uppmanar till med sin rubriksättning och med en bild på ett tipsmail som har kommit till Bloggbevakningen och med en avbild på Isabellas flygbiljett med PNR-numret synligt. Jag har dolt PNR-numret.

Bloggbevakning skriver:

Någon som vill busa med Blondinbella?

Jag fick ett mail från en läsare:

Hon är lite osmart ibland och postade sitt Boardingkort på Instastory. Där ser man ser man  bokningsnummer och kan alltså logga in på både Sas och United och både boka om ändra och i princip göra vad man vill med bokningen ( ändra namn kanske ? Osmart delux! Eftersom hon lite kaxigt informerade i Insta story att hon ALLTID reser och sitter på plats 1A vore det sinnessjukt kul om nån bokade om henne till en dålig plats typ 8B  ?//Therez

Bloggbevakning fortsätter:

-”Tror ni detta stämmer?
I så fall är det jävligt osmart av henne.”

Och folk skriver i bloggen:

-”Går man via United Airlines hemsida så kommer det att gå att logga in med det numret+hennes efternamn som det är stavat på biljetten. Skrämmande att hon inte tänker längre! ? Vem som helst kan avboka hennes hemresebiljett, hur tänkte hon?? ?”

-”Äh, går inte, jag ser nog för dåligt vad det står..för mig är texten suddig…”

-”Ja läskigt, hur lätt som helst”

-”Gick ju som en dans att logga in! ;-).

Att hon inte tänker på sånt här… Van resenär, eller hur var det? ?”

-”Ja nu funkade det. Hon har missat att beställa vego-mat som specialkost ju ?”

-”Haha.. beställ till henne till hemresan. ? *skoja!*”

Ingen tänkte på informera Isabella om hennes fadäs tydligen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!