Det är helt OK att göra bilreklam fast man inte har körkort!

Allt tyder på att Bianca Ingrosso behöver både köra upp och göra teoriprovet igen. Hon klarade uppkörningen i slutet av april men har sedan dess misslyckats med teoriprovet ett antal gånger.  Båda proven måste vara godkända inom två månader annars är det bara att börja om från början.

Kunskapsprovet (teoriprovet) och körprovet för behörighet B (personbil) hålls samman, vad innebär det?

Svar: Att körkortsprovet för personbil betraktas som ett prov, som innehåller två delar: kunskapsprov (teoriprov) och körprov. Båda proven bokas vid samma tillfälle. Båda proven genomförs nära varandra i tid. Du börjar alltid med kunskapsprovet. Du ska sedan göra körprovet, även om ditt kunskapsprov inte
blev godkänt. Ett godkänt kunskapsprov eller körprov är giltigt i två månader.
Båda proven måste vara godkända inom giltighetstiden två månader. Om giltighetstiden har gått ut måste du göra båda proven igen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *