Trollet vs Johanna Toftbys medborgargarde!

Nu har det hänt igen. En person som heter Mia/ Sandra/ Osv har vågat säga vag hon tycker via mail. Fatta alltså, hon skickade ett brev via e-post och tyckte en massa skit om Johanna! (Sarkasm.)

Tycker du att du är en bra förebild för yngre tjejer, du är en egoist, självupptagen, tänker bara på träning och alkohol.

Så istället för att hantera brevet som ett proffs och bara arkiverat brevet i papperskorgen gjorde Johanna det som Johanna ofta gör; hon publicerade brevet . För att riktigt poängtera vad hon tyckte om brevskrivaren så publicerade hon en bild på ett penntroll. Och det är rätt anmärkningsvärt att de ungefär 25 negativa kommentarerna innehöll fler kränkande och grövre ord än vad brevskrivaren hade presterat. Men det hade de rätt till tyckte tanterna som fullkomligt skrek av hat mot den som simmade mot strömmen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *