Tyra vs Bloggbevakning

Annons

Tyra har haft uppenbara problem med Nöjesguidens Bloggbevaknings skribent Camilla Gervide sedan flera år  tillbaka. Den exakta orsaken kan man bara spekulera i men nu skriver Tyra i sin blogg att hon har fått ett beslut från Justitiekanslern som hon har skickat vidare till Pelle Tamleht, den ansvarige utgivaren för Nöjesguiden.

Hej! Nej, jag är inte gravid och går i den väntans tid, utan idag väntas ett samtal från Nöjesguidens ansvariga utgivare. Har fått ett beslut från Justitiekanslern som jag bifogat vidare, och efter det blev det lite fart på dom. Ska bli extremt ”spännande” att prata med honom! Återkommer såklart om detta!

Känns väldigt skönt att äntligen vara starkare och kunna ta tag i något som verkligen skapat så mkt oro och stress. Kommer aldrig få någon ro i kroppen innan den här härvan är över och upprättad!

Ska nu Tyra bli en av de bloggare som Bloggbevakning inte får skriva om? Pelle Tamleht har redan tidigare stoppat Bloggbevakningen från att skriva om Nellie Berntsson, en 16-årig bloggare och senast för bara någon dag sedan raderades det ett inlägg på order av just Pelle Tamleht. Inlägget handlade om namnet på bloggare Catrin Hedlunds ofödda barn och hade genererat över 200 kommentarer.

Hur Tyragate slutar återstår att se. Jag är nyfiken på det där brevet från justitiekanslern.

Här är ett skärmklipp det borttagna inlägget om det ofödda barnets namn.

.

Bild:Tyras blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *