Isabella Löwengrips nya pojkvän: ”Jag är jättekär”

Isabella Löwengrip kom till Unicef-galan med nye pojkvännen Hampus Jarlbo,27. Det är första gången paret visar upp sig tillsammans i ett tv-sänt sammanhang. –Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, säger Hampus Jarlbo.

Paret har träffats sedan i höstas och det är första gången Hampus Jarlbo står vid Isabella Löwengrips sida i ett offentligt, tv-sänt sammanhang. Redan i höstas var han dock Löwengrips dejt på prinsessan Sofias välgörenhetsfest för ”Project Playground”.

– Vi träffades genom gemensamma vänner på en middag. Vi är tillsammans sedan några månader tillbaka. Men det är första gången vi är i ett offentligt sammanhang. Vi var ute en gång tidigare inkognito, säger Hampus Jarlbo.

Nu bekräftar paret att de inte bara dejtar, utan att de är tillsammans.

– Det är viktigt att ta det lugnt när man har barn. Det har varit nervöst att outa. Vi har kommit till en punkt där vi är trygga med varandra, säger Isabella Löwengrip.

Det går inte att ta miste på parets känslor för varandra, som håller varandra i handen och ler mot varandra.

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, säger Hampus Jarlbo.

Hampus Jarlbo är från Lund, och paret har setts både i Lund och på lyxig semester i Maldiverna, men har velat hålla förhållandet privat. Jarlbo har jobbat på Handelsbanken men är i dag terminsmäklare

Källa: Isabella Löwengrips nya pojkvän: ”Jag är jättekär”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache