Uppdrag granskning | Fredrik Virtanen vs Cissi Wallin

Uppdrag granskning #metoo och Fredrik Virtanen

Bilden är ett fotomontage.

Vi kan väl vara glada för att Fredrik Virtanen inte tog livet av sig. För vem skulle hatarna hata då?

Hat består nämligen men det är bara föremålen som växlar bland dessa hatare. Och det om något är en lukrativ affärsidé bland dem som figurerar i social media. Kan man fakturera 100 000 kronor per månad bara för att rakt av ha snackat skit om en annan människa och drivit med sig hatarna mot denna så släpper man gärna inte de pengarna utan om inte annat så drar man till med en alternativ sanning. Alltid är det någon som hoppar på det tåget. Källkritik har ingen ens hört talas om verkar det som.

Jag  hoppas att både Fredrik Virtanen och Cissi Wallin får det de förtjänar. Att Fredrik Virtanen kan komma tillbaka till sitt liv. Uppenbarligen mår han inte så bra längre. Cissi Wallin borde vara rätt nöjd nu för hon har lyckats att agera både som målsägande och domare i ett fall där ord står mot ord och där lychmobben straffade Virtanen mycket hårdare än vad en domstol hade gjort.

Här nedan ett klipp från Uppdrag Granskning.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top

ASTERIXIA är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache