Isabella Löwengrip bekräftar att förhållandet är över

Annons
Isabella Löwengrip med ex-pojkvännen
Bild: Isabella Löwengrip blogg

Isabella Löwengrip har fått många frågor angående hennes relation med Hampus Jarlbo och nu har hon publicerat ett inlägg i bloggen där hon bekräftar att förhållandet är över men att de fortsätter att ses som vänner.

Det är slut
Det stämmer att H och jag har avslutat vår relation. Jag var lite väl snabb efter min skilsmässa och jag kände att jag behövde få vara själv ett tag till. Ingen relation på det sättet. Få fortsätta ha fokus på mig själv, barnen och jobb. Vi är vänner och sågs senast igår och tog en promenad efter Sheilas och min middag. H är fantastisk klok person och jag hoppas vi kan ha en relation livet ut ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *