Isabella Löwengrip köper ett nytt hus

Det ryktas om att Isabella Löwengrip har köpt ett nytt hus. Spekulationerna satte fart när hon publicerade en frukostbild där det syntes en mapp från mäklarfirman Gadelius. Redan tidigare han hon berättat om en stor affär som hon har gjort. Jag personligen hade önskat att det var en företagsaffär men alla spekulationerna tyder på ett husköp.

Jag hade ett möte imorse som jag behövde ta, det kan vara en av de största affärerna hittills i mitt liv så det var bara att åka dit. Så spännande.

Om alla spekulationerna stämmer så ska det handla om ett hus på Lidingö med utpris på 24,9 miljoner kronor. Med tanke på att det säljs lägenheter i Stockholm för det dubbla och trippla priset med tillkommande månadsavgift så är det prisvärt att köpa ett hus för det priset. Allt är ju relativt.

Det aktuella objektet som ligger i Elfvik på Lidingö togs bort igår från försäljning.

Här kan du läsa mera om husköpet.

Nära till  den egna båtplatsen.

Spektakulär villa från 2017 om 352 kvm med härligt naturnära läge. Genomgående materialval i toppklass. Stor tomt om 2 138 kvm, tre terrasser, walk-in-closet, öppen spis, stora sociala ytor, kök med walk-in-skafferi och vinrum, 5 sovrum, 3 badrum och gäst wc, bergvärme med genomgående vattenburen golvvärme, egen båtplats etc.

Alla screenshots: isabellalowengrip.se

Alla husbilder: Gadelius mäklarbyrå

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!