Anna Books nya blogg

Anna Book har börjat blogga igen efter en paus på 10 år. Hennes blogg ligger hos Vi föräldrar och första inlägget var igår.

10 år senare! Men som man säger, den som väntar på något gott…Men skämt åsido, det känns väldigt kul & spännande & få komma tillbaka med bloggandet. Och bättre sent än aldrig?

Fast den här gången som anställd på Life Of Svea & här på Allt för föräldrar. Jag kommer skriva från mitt hjärta om allt i mitt liv. Smått som stort, rakt, ärligt & så öppet jag kan. 

Allt handlar ju inte bara om mig, så jag kommer skriva med en hel del integritet & med mycket respekt för andra i min direkta närhet. Men dom stöttar mig till fullo, & jag kommer göra som jag alltid gör med mina nära & kära.

Gå igenom vissa framtida inlägg med dom & självklart få deras godkännande om & när det inte enbart rör mig. Har naturligtvis egna planer för bloggen. Och jag kommer skriva om väldigt mycket olika saker. Men vill gärna höra ifrån dig också, om du har något / några önskemål?

Vad gillar du? Hoppas du vill följa mig här på bloggen & att den blir ett uppskattat inslag i de stunder du har lite tid över ?

Och om du inte redan följer mig på Instagram. Så skulle jag bli jätteglad om du vill göra det?! På Instagram heter jag AnnaToledanoBook.

Inlägget var väldigt luftigt skrivet med mellanrum mellan varje mening så jag tryckte ihop texten lite. Du hittar Annas blogg HÄR

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!