HOME » Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har flyttat isär.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har flyttat isär.

Så blev det mellan Bianca Ingrosso och hennes pojkvän Phillipe som många trodde. Paret har flyttat isär och bor nu i var sina lägenheter berättar Bianca i det nya avsnittet av podden som hon har tillsammans med Alice Stenlöf. De är fortfarande ihop dock och enligt Bianca kan orsaken till flytten vara att de flyttade ihop så fort och att hon inte riktigt hade sin comfortzone kvar.

Alice berättar även om sin panikångestattack och om folks elaka kommentarer när hon berättade om händelsen på Instagram. Det finns en människotyp som skall alltid passa på tjuvnypa när någon mår dåligt. Eller om det går bra för någon som hittar man ändå fel någonstans.

Tur att de kunde skratta åt De Vet Dus låt som släpptes förra veckan. Det var många som gjorde det.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *