Bianca Ingrossos egna varumärke – CAIA Cosmetics

Bianca Ingrosso berättar i sina sociala medier att hon kommer den 20/11  släppa sitt nya sminkmärke som heter CAIA. Märket har redan ett Instagramkonto och en hemsida och märket kommer endast att saluföras på hemsidan enligt Bianca.

 Grattis säger jag till Bianca och shit vad du är bra!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av CAIA COSMETICS (@caiacosmetics)

Bianca berättar i bloggen

Det är alltså som många av er har spekulerat…ett MAKEUPVARUMÄRKE som heter CAIA som lanseras om 3 veckor den 20November !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni får inte bara de bästa produkterna marknaden har att erbjuda. Vi ger er också en del av våra själar och hjärtan <3 Jag har drömt om det här sedan jag först förälskade mig i smink redan vid 4 års åldern i mammas loger. Nu 19 år senare är vi här med mitt alldeles egna sminkmärke CAIA!!! Kan än en gång inte förstå att min största dröm nu blir sann!!

 

Jag får verkligen leva ut min fulla kreativitet här. Allt ifrån regi till bilder, video och grafisk design till att ta jobbiga beslut om inköp och ekonomisystem. Spåna och framförallt utföra produktutveckling, försöka förstå hur logistik och datasystem fungerar tillsammans. Mitt huvudansvar är dock att vara Creative Director. Jag är ytterst ansvarig för varumärkets koncept och genomförande. Alltså allt ifrån design, färg & form, utformande av logotyp till känsla för hur varumärket ska upplevas. Jag leder arbetet internt med varumärkesutvecklingen och presenterar mina idéer för de andra delägarna.

Men kom ihåg, det här är bara början!!

GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE att upp er på vår hemsida www.caiacosmetics.com

OCH FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM @caiacosmetics

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *