Bli kvitt bruna fläckar i ansiktet

Det finns sätt att ta bort eller reducera dessa förhatliga bruna fläckar som anses som ålderstecken. Helst sitter de precis där folk tittar som mest alltså mitt i pannan eller på kinden. Dvs där solen har bränt som mest. Vet man med sig att fläckarna endast är kosmetiska så är det dessutom bra årstid att göra något åt fläckarna. Solen kommer att lysa med sin frånvaro snart och huden har inte hunnit bli vintertorr än.

Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% från The Ordinary är en uppljusande återfuktare med ett stabiliserat derivat av Vitamin C. Och vegan.

Vitamin C är en effektiv antioxidant som ger en ljusare hudton och reducerar ålderstecken. I ren form är Vitamin C instabilt i vatten. Magnesiumaskorbylfosfat (MAP) är ett vattenlösligt derivat av Vitamin C som är mer stabilt i vatten men mindre potent än Vitamin C i ren form. MAP är kompatibelt med vatten men högre koncentration kan inte produceras som ett lättflytande serum utan behöver emulgeras till en creme. Denna formula är därför en lätt creme som innehåller 10% ren MAP (mycket hög koncentration). Förutom de allmänna fördelarna av ren Vitamin C uppvisar MAP särskilt bra egenskaper för en jämn och ljus hudton. Finns hos Kronans Apotek

.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *