Drama hemma hos Pernilla. Kompisen förd till sjukhus med ambulans.

Det blev en dramatisk hemkomst för Pernilla Wahlgren. Kompisen Jessica svimmade plötsligt och började krampa. Efter ambulansfärden till Danderyds sjukhus kunde man där enligt Pernilla konstatera att det inte handlade om ett epileptiskt anfall.

Vissa människor krampar när de svimmar, Det har med syrebristen till hjärnan att göra. Men i Jessicas fall är det utrett att hon inte har epilepsi.

 Pernilla Wahlgrens kompis Jessica svimmade plötsligt
Bild: Pernilla Wahlgren blogg

Pernilla tycker att det var tur att Jessica inte var ensam när hon svimmade. Jag tycker att det var tur att Jessica inte satt i bilen och körde när det hände. Hon var ju hos Pernilla för att hämta sin bil efter att de båda hade kommit hem till Pernilla från Kort, Glad & Tacksamturnen.

Jag har svimmat i bilen två gånger när jag har suttit och kört. Första gången vaknade jag i ett dike med bilfronten mot en belysningsstolpe. Andra gången förstod att jag i tid att jag skulle svimma och hann precis köra bilen till vägkanten innan allt blev svart.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *