caia4

Bianca Ingrosso och CAIAs första produkt

Bianca Ingrosso visar nu den första produkten från CAIA som släpps 20 november. Hon beskriver paletten med ögonskuggor så här

Den består av 12 fantastiska färger som alla är pressade vilket alltså betyder att färgerna har den hösta kvaliteten som finns på marknaden. Vi har valt pressade skuggor för att det blir en helt annan pigmentering och konsistens än om man väljer andra billigare produktionsalternativ. Jag har skapat paletten med några av världens absolut främsta coloristas. Coloristas är nämligen experter på färger, formula & pigment. Paletten har ett brett färgspektrum som sträcker sig från skört ljusa nyanser till dova mörka toner med en perfekt blandning av matt, skimmer och metallic. Helt enkelt min drömpalett!

Leverans av beställningen gjord 20 november sker en månad senare den 15 december enligt Bianca .

Alice&Bianca Vem är CAIA?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *