Ingen karaokekväll med Anna Book

Expressen har intervjuat Anna Book som under fredagen skulle uppträda under en karaokekväll på O’Learys i Huddinge centrum utanför Stockholm. Det var flera hundra som tackat ja i Facebook-evenemanget och många fans hade tänkt resa långt för att få se artisten uppträda. Men plötsligt fick de sig en tråkig överraskning, när O’Learys meddelade att artisten inte skulle kunna dyka upp under kvällens evenemang.

Orsaken till Annas avhopp var sjukdom enligt arrangörerna men Anna berättar för Expressen att hon frisk som en nötkärna men att hon vill inte avslöja orsaken till avhoppet mer än att det var av professionella skäl hon ställde in.

Det här beror på saker och ting som jag av professionella själ inte vill gå in på. Men jag beklagar verkligen missförståndet och jag har varit öppen för en lösning vid ett senare tillfälle då förutsättningarna och förväntningarna ska vara korrekta. Och inte någonting annat. 

 O’Learys Huddinge väljer att inte kommentera händelsen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!